Cowboy Quesadillas

- Χωρίς σχόλια

Συστατικά:

  • 1 φλιτζάνι καλαμπόκι (φρέσκο ​​ή κατεψυγμένο)
  • 1/4 του φλιτζανιού ψιλοκομμένο κόλιαντρο
  • 1 jalapeno ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
  • 1 1/2 του φλιτζανιού μαύρα φασόλια
  • 1/4 του φλιτζανιού ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι
  • 2 φλιτζάνια τριμμένο κίτρινο τυρί
  • 8 μεγάλες τορτίγιες από αλεύρι
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι

 

Οδηγίες:

Ζεσταίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε απαλά το καλαμπόκι, το κόλιανδρο, το jalapeno, τα φασόλια, τις κόκκινες πιπεριές, το αλάτι, το πιπέρι και την σκόνη τσίλι.

Στην συνέχεια προσθέστε το τυρί και ανακατέψετε.

Σε μια επιφάνεια εργασίας τοποθετείστε την τορτίγια και βάζετε το μίγμα. Απλώστε το μίγμα στην άκρη της τορτίγιας και, στη συνέχεια, διπλώστε την άλλη μισή από  πάνω.

Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, να θερμάνετε λίγο λάδι σε μέτρια φωτιά.

Προσθέστε δύο quesadillas στο τηγάνι και θερμάνετε, για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να λιώσει το τυρί.

Βάζετε την quesadilla σε ένα πυρέξ πάνω σε αντικολλητικό χαρτί και ψήστε για 5 λεπτά.

Κόψτε την quesadilla σε φέτες και σερβίρετε με γκουακαμόλε και την αγαπημένη σας σάλτσα!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!!!