ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ser Giorgios

Πρόεδρος των Greekcowboys & Country Girls

Ο Ser Giorgios (Γεώργιος Σερεντίνη), γεννήθηκε στο Λίβανο και στα 10 του χρόνια μαζί με την οικογένειά του μετακόμισαν στην Ελλάδα.

Σαν παιδί είχε ενθουσιαστεί με τις ταινίες Western και την Country μουσική.

Μεγαλώνοντας και πηγαίνοντας στο Κάνσας των Η.Π.Α. για σπουδές είχε την δυνατότητα να ζήσει τον western τρόπο ζωής από κοντά και να τον αγαπήσει.

Μετά από 8 χρόνια στην Αμερική επέστρεψε στην Ελλάδα, οπότε και άρχισε  να μοιράζεται το πάθος του για την Country μουσική, την κουλτούρα της και τον χορό της με φίλους και γνωστούς.

Το 2006, νιώθοντας την επιθυμία να βρίσκεται κοντά σε αυτό που για εκείνον είναι τρόπος ζωής και έκφρασης, ο Γιώργος Σερεντίνη (Ser Giorgios) εμπνεύστηκε και ίδρυσε τους «Greekcowboys & Country Girls» (GCCG), ομώνυμη ομάδα/σελίδα του Facebook.

Τα μέλη της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για την κάντρι/δυτικό τρόπο ζωής και κουλτούρας (μουσική, χορούς, συμπεριφορά, ρουχισμό, ταινίες και lifestyle).

Greekcowboys & Country Girls

Το 2004 ιδρύθηκαν οι Greekcowboys.gr. Η ιδέα ξεκίνησε από μια ομάδα τεσσάρων φίλων που μοιράζονταν το ίδιο πάθος για την κάντρι μουσική, την κουλτούρα της και τον χορό της.  Αυτή η ομάδα επικεντρώθηκε κυρίως στη συγγραφή άρθρων σχετικά με την κάντρι μουσική και τις ταινίες με σχετική θεματολογία.

Το 2006, λόγω του ότι ένα μέλος της ομάδας μετακόμισε στο Τέξας, η ομάδα χωρίστηκε. Νιώθοντας την επιθυμία να βρίσκεται κοντά σε αυτό που για εκείνον είναι τρόπος ζωής και έκφρασης, ο Γιώργος Σερεντίνη (Ser Giorgios), στις 27 Νοεμβρίου 2006, εμπνεύστηκε και ίδρυσε τους «Greekcowboys & Country Girls» (GCCG), την ομώνυμη ομάδα στο Facebook.

Η ομάδα GCCG επικεντρώνεται στη μουσική και φιλοσοφία της κάντρι για εκείνους που τη γνωρίζουν, αλλά και στο να παρακινήσει νέο κοινό να την αγκαλιάσει και να την αγαπήσει. Τα μέλη της ομάδας έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να μάθουν για την κάντρι/δυτικό τρόπο ζωής και κουλτούρας [μουσική, χορούς, συμπεριφορά, ρουχισμό και ταινίες (lifestyle)].

Η ιστοσελίδα τον GCCG έχει μέλη από όλον τον κόσμο, με τους περισσότερους να είναι Έλληνες και Ελληνοαμερικανοί, που κατοικούν στην Ελλάδα και κυρίως Αθήνα/Θεσσαλονίκη.

Στη Διοικητική Επιτροπή  της Ομάδας είναι ο Γεώργιος Σερεντίνη – Πρόεδρος και η Ναυσικά Βασιλειάδου – Γραμματέας. Η Επιτροπή αποτελείται, επίσης, από διοικητικά στελέχη και εστιάζει σε θέματα που έχουν να κάνουν με διαφήμιση, μάρκετινγκ, όπως και με διακόσμηση, ενδυματολογία, φωτογραφία/βίντεο και DJs, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων.

Ειδικότερα, η Ομάδα Greekcowboys & Country Girls:

  • Οργανώνει και συμμετέχει, ως Ομάδα, σε εκδηλώσεις με μουσική κάντρι, είτε παίζεται από ζωντανή μπάντα είτε από DJs, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με εμφανίσεις και δωρεάν παράδοση μαθημάτων χορού κάντρι.
  • Διοργανώνει ετήσιο πάρτι αφιερωμένο στην κάντρι/δυτική και Σάουθερν μουσική, τον χορό και τη φιλοσοφία της κάντρι, με διάφορες εκδηλώσεις και εκπλήξεις.
  • Συνδιοργανώνει και υποστηρίζει το Moonshine Φεστιβάλ, σε συνεργασία με το Moonshine.gr (Internet Radio) και τους ιδιοκτήτες του Ράντσο στο Σοφικό, στην Ελλάδα, με μεγάλη συμμετοχή από συγκροτήματα και μουσικά σχήματα, αλλά και πολλές διαφορετικές δραστηριότητες, όπως ιππασία, μηχανικό ταύρο, μαθήματα χορού και άλλα.
  • Συμμετέχει, συνδιοργανώνει, προωθεί και υποστηρίζει ξένους καλλιτέχνες και σχήματα της κάντρι μουσικής στην Ελλάδα.
  • Διατηρεί σελίδα/ομάδα στο facebook, καθώς και την www.greekcowboys.gr ιστοσελίδα του Συλλόγου, που ενημερώνει το κοινό για κάντρι μουσική και μπάντες, μαθήματα χορού και γεγονότα γύρω από την κάντρι και τη Δύση.

Γίνετε μέλος της Ομάδας μας στο Facebook, πατώντας το ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.facebook.com/groups/301034539940479

Για ενημέρωση/πληροφορίες της Ομάδας μας, κάντε «LIKE» στη Σελίδα μας στο Facebook, πατώντας το ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/greekcowboyscountrygirls

Επίσης ακολουθείτε μας στο Instagram πατώντας το ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.instagram.com/greekcowboys_countrygirls/?hl=el

GCCG ΟΜΑΔΑ

Οι Greekcowboys & Country Girls στην εκπομπή “Στα Καλά Καθούμενα” στο Ε.